Munkatársaink

  Gergely Piroska

  Igazgató

  Pályám kezdetén óvónő voltam először Kaposváron, majd Balatonlellén. Ezt követően 6 év GYES után belekóstoltam a vendéglátásba, ahol az emberekkel való kommunikáció terén sokat tanultam. Mindig meg volt bennem a vágy, hogy művelődési házban dolgozzak, így 2003-ban elhatároztam magam és 2006-ban Kaposváron a művelődésszervező- távoktató szakon sikeresen lediplomáztam. Különböző programok keretein belül az elmúlt 12 évben a művelődési házban, valamint a Helyiérték Egyesület tagjaként sajátíthattam el a szakma csínját-bínját. Az igazgatói pályázat kiírása és az elmúlt évek tapasztalata arra ösztönzött, hogy egy új felelősségteljesebb pozícióban is kipróbáljam magam.

    Csere Andrea

    Művelődésszervező

    Több évtizede a művelődési ház csapatát erősíti. A rendezvények szervezésén és lebonyolításán túl, a gyermekprogramok és játszóházak felelőse. Ötleteivel, kreativitásával meghatározó tagja a kollektívának. Szakmai tudásának köszönhetően egyik tagintézményünk- a Szőlőskislaki József Attila Művelődési Ház és Könyvtár működtetését kiválóan ellátja.

      Sándor Lajosné(Icuka)

      Takarítónő

      Maximalizmusának köszönhetően mindig tiszta, illatos a ház. Kertész végzettsége lévén kertészeti klubot is vezet havonta egyszer a művelődési házban. A házban zajló rendezvényeken mindig lehet rá számítani.

        Domokos Gergely

        Hangtechnikus - Karbantartó

        Legfiatalabb munkatársunk. Hangtechnikusnak tanul, így a lehetőségekhez képest- minőségi hangosítással emeli a rendezvények színvonalát. A ház karbantartásáról is ő gondoskodik, ha kell átrendezi-berendezi a házat a programok szervezőinek kérésére. Szereti az esti rendezvényeket, a korán kelés viszont nem az erőssége…

          Nagyné Horváth Judit

          Gazdasági ügyintéző

          Könyvelő-pénzügyi szakember lévén rendben tartja a számlákat, leveleket valamint a ház pénzügyi dolgait. Precizitásának köszönhetően határidőre és pontosan teljesíti mindazokat a munkafeladatokat, amivel a vezető megbízza. Alkalomszerűen részt vesz a művelődési házban zajló rendezvényeken, segít azok sikeres megvalósulásában.

            Bagó Rómeó Bertalan

            Kulturális köz-foglalkoztatott

            A rendezvények szervezésében és lebonyolításában segít. Szép érzékének és kreativitásának köszönhetően a nyári kiállítások rendezése tartozik a fő feladatai közé.

              Nagy Judit

              Kulturális köz-foglalkoztatott

              Kapcsolatot tart a város- és a művelődési ház honlapszerkesztőivel, segít a honlapfrissítésben. Az egyik tagintézményünk- a Szőlőskislaki József Attila Művelődési Ház és Könyvtár rendezvényeibe is gyakran besegít. Segít a művelődési ház programjaiban.