Munkatársaink

  Gergely Piroska

  Igazgató

  Pályám kezdetén óvónő voltam először Kaposváron, majd Balatonlellén. Ezt követően 6 év GYES után belekóstoltam a vendéglátásba, ahol az emberekkel való kommunikáció terén sokat tanultam. Mindig meg volt bennem a vágy, hogy művelődési házban dolgozzak, így 2003-ban elhatároztam magam és 2006-ban Kaposváron a művelődésszervező- távoktató szakon sikeresen lediplomáztam. Különböző programok keretein belül az elmúlt 12 évben a művelődési házban, valamint a Helyiérték Egyesület tagjaként sajátíthattam el a szakma csínját-bínját. Az igazgatói pályázat kiírása és az elmúlt évek tapasztalata arra ösztönzött, hogy egy új felelősségteljesebb pozícióban is kipróbáljam magam.

    Csere Andrea

    Művelődésszervező

    Több évtizede a művelődési ház csapatát erősíti. A rendezvények szervezésén és lebonyolításán túl, a gyermekprogramok és játszóházak felelőse. Ötleteivel, kreativitásával meghatározó tagja a kollektívának. Szakmai tudásának köszönhetően egyik tagintézményünk- a Szőlőskislaki József Attila Művelődési Ház és Könyvtár működtetését kiválóan ellátja.

      Sándor Lajosné(Icuka)

      Takarítónő

      Maximalizmusának köszönhetően mindig tiszta, illatos a ház. Kertész végzettsége lévén kertészeti klubot is vezet havonta egyszer a művelődési házban. A házban zajló rendezvényeken mindig lehet rá számítani.

        Nagyné Horváth Judit

        Gazdasági ügyintéző

        Könyvelő-pénzügyi szakember lévén rendben tartja a számlákat, leveleket valamint a ház pénzügyi dolgait. Precizitásának köszönhetően határidőre és pontosan teljesíti mindazokat a munkafeladatokat, amivel a vezető megbízza. Alkalomszerűen részt vesz a művelődési házban zajló rendezvényeken, segít azok sikeres megvalósulásában.

          Lévai Adrienn

          Programszervező

          Andragógia, rendezvényszervezés szakot végzett, így lelkesen vesz részt mindenféle szervezési, ügyintézési munkálatokban, de a kiállításrendezés, dekoráció készítés sem idegen tőle. Az irodai számítógépes alkalmazásokkal is határozottan bánik, és pályázatok írásával is igyekszik fellendíteni a ház működését.