Untitled

Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

VÁLÓTÁRSAS – improvizációs színházi műsor

2023-03-09 - 18:00 - 19:30

3.900Ft

Párkapcsolat-gazdagító előadás humorral és rögtönzéssel.

Közreműködnek Pokorny Lia és Janklovics Péter, Gönczi Dorka és Varga Zsolt mediátorok.
Olyan előadás formájában beszélünk a párkapcsolati és válási buktatókról, ahol vagy nézők kérdezhetnek, vagy éppen közismert színészek improvizálnak előre megadott helyzetekre.
Rengeteget hallani arról, hogy egy párkapcsolat veszélyes üzem. Amíg azonban a darukezelő, a villanyszerelő és tűzszerész részletes tanfolyam során tanulja meg, hogyan mentse meg magát és másokat, addig a párkapcsolati élet esetében nincs felkészítő gyakorlatsorozat és nem fogja mentor az ember kezét az első „bevetéseken”. Ebben persze mi, mediátorok sem tudunk segíteni, abba azonban mindenképpen szeretnénk bepillantást engedni, hogy milyen félreértések, konfliktusok, kimondott és ki nem mondott ellentétek hasogatják apró darabokra a harmóniát két ember párkapcsolatának kulisszái mögött.
Elgondolkodtató példák a hétköznapjainkból, a mindennapi életünkből, amelyek segíthetnek elkerülni az együttélés buktatóit vagy éppen azt a helyzetet, amikor két, valamikor egymásba bolondult ember már csak az ügyvédek vagy a mediátorok jelenlétében képes beszélni egymással vagy éppen véglegesen pontot tenni a kapcsolatuk, házasságuk végére. Bár komoly témáról van szó, nem érezzük úgy, hogy ne beszélhetnénk humorral átszőve oldott módon, tragikus és komikus elemekkel kiegészített interaktivitással, pontosan azért, hogy a nézők számára újra egyértelmű legyen, hogy két pont között a legrövidebb út – bármilyen rögös néha – továbbra is a mosoly és a közös nevetés.

Szórakoztató, mégis elgondolkodtató műsorainkat jó szívvel ajánljuk mindazoknak, akik voltak már magánéleti gödörben vagy előrelátó módon éppen szeretnék elkerülni.

Gönczi Dorka és Varga Zsolt színházi műsora.

Jegyárak:
Normál jegy: 3.900 Ft
Elővételi kedvezménnyel 2023. március 1-ig: 3.400 Ft
Online OTP és MKB SZÉP kártyával is megválthatja jegyét előadásainkra!

Részletek

Dátum:
2023-03-09
Időpont:
18:00 - 19:30
Összeg:
3.900Ft
Esemény kategória:
Honlap:
https://kultkikoto.hu/esemenyek/valotarsas-kozremukodik-pokorny-lia-es-janklovics-peter-gonczi-dorka-es-varga-zsolt/

Szervező

Kultkikötő
Telefon:
+36 30 66 55 989
E-mail:
jegy@kultkikoto.hu
Honlap:
www.kultkikoto.hu

Helyszín

Lengyel-Magyar Barátság Háza
Árpád utca 17
Balatonboglár, Somogy 8630 Magyarország
+ Google Térkép
Telefon:
+36 30 640 90 72
Honlap:
http://www.vkkboglar.hu